Personal trainer Coevorden

Jouw doelen verwezenlijken?

Wil jij met behulp van een personal trainer in Coevorden jouw doelstellingen gaan bereiken? Fitter worden, afvallen, of spiermassa opbouwen? Kies in dat geval in Coevorden voor de personal training van FPTprogram. Met mij, Fernando Leusmann, als jouw personal trainer zetten we samen een schema voor je op dat jou helpt bij het verwezenlijken van jouw doelen. Je zult merken dat je zelfverzekerder wordt, je fitter wordt en lekker in je vel gaat zitten. Ook biedt FPTprogram core training, insanity, small group training en is onlangs de eerste indoor stormbaan/survivalbaan geopend vlakbij Coevorden. Maak dan ook snel een afspraak en ervaar het zelf!

Wat zijn jouw doelstellingen in Coevorden?

Veel mensen komen op een gegeven moment op een punt in het leven waarop ze denken: ik ben niet tevreden met mijzelf. Overtollige kilo’s, kilo’s te weinig of het ontbreken van spiermassa. Wat jouw wensen ook zijn, het is van belang dat je deze wensen onder goede begeleiding van een personal trainer gaat laten uitkomen. Het is immers niet alleen een kwestie van sporten. Het is een kwestie van de juiste oefeningen, voeding en mindset. Allemaal toegespitst op jouw lichaam. Personal training kan hierbij helpen. FPTprogram biedt echter ook small group training, core training, insanity en een indoor stormbaan/survivalbaan aan. Kortom: waar voel JIJ je in Coevorden lekker bij? Laten we dat samen gaan ontdekken.

Personal training of small group training in Coevorden?

Personal betekent persoonlijk. Een plan op maat. Wat zijn jouw wensen, gewoontes en wat is jouw voedingspatroon? Samen met mij, Fernando Leusmann, als jouw personal trainer, gaan wij ontdekken hoe we op een verantwoorde manier jouw doelen kunnen bereiken. Leuk en effectief! Wil je meer weten over tarieven? Neem dan vanuit Coevorden gerust contact op voor het maken van een afspraak. Hieronder vind je alvast een aantal trainingen die je bij FPTprogram kunt volgen:

  • Small group training
  • Insanity
  • Core training
  • Indoor stormbaan/survivalbaan
  • Personal fitness

Interesse? Maak dan een afspraak!

Heb je interesse in een persoonlijk plan op maat van FPTprogram? Of wil je meer weten over de kosten en wat ik voor jou in Coevorden kan betekenen? Maak dan snel een afspraak voor een consult! FPTprogram is bereikbaar op telefoonnummer 06-46094235 en per e-mail op info@survivalinsideout.nl. Laten we voor jou in Coevorden aan de slag gaan!