Personal trainer Dalen

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben je in Dalen op zoek naar een nieuwe uitdaging? Goede voornemens om af te vallen met hulp van een personal trainer? Doe dan een beroep op FPTprogram! Ik, Fernando Leusmann, kan jou met personal training helpen met het aangaan van jouw persoonlijke uitdaging en het boeken van resultaten. Met resultaten bedoel ik: blijvende resultaten. Ga jij in Dalen aan de slag met personal training? Met core training of liever small group training? Of wil jij echt je grenzen verleggen en kies je voor insanity of onze indoor stormbaan/survivalbaan? Samen met jou kijk ik naar jouw wensen, jouw gewoonten en voedingspatroon. Op basis van plezier en efficiƫntie gaan wij in Dalen aan de slag!

Bereik het gewenste resultaat met personal training in Dalen

Als personal trainer weet ik als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om zonder hulp bepaalde doelen te halen. Afvallen lukt wellicht niet en het opbouwen van spiermassa kan zonder de juiste begeleiding niet het gewenste resultaat geven. Daarom raad ik jou in Dalen ook aan contact op te nemen met FPTprogram, zodat je zeker weet dat je verantwoord jouw doelstellingen bereikt. Immers, heb je dit bereikt, dan wil je deze ook vasthouden. Ik verwacht daarbij van jou in Dalen motivatie en 100% inzet, dan gaat het je zeker lukken! Als jouw personal trainer help ik jou met een intensieve begeleiding. En wellicht is onze small group training, core training of insanity ook wel iets voor jou! Wil jij je grenzen echt verleggen? Kom dan een bezoekje brengen vanuit Dalen aan onze indoor stormbaan (survivalbaan)!

FPTprogram: echt iets voor jou!

Wil jij in Dalen weten of personal training, small group training of core training van FPTprogram iets voor jou is? Of wil je eens ervaren of insanity of onze indoor stormbaan/survivalbaan voor jou is weggelegd? Dan geven we hieronder een aantal garanties die je met jouw programma op maat zult gaan bereiken:

  • Je zult merken dat je sterker wordt
  • Je straalt meer zelfvertrouwen uit
  • Je zult een verbetering in je houding merken
  • Je zult je fit en gezond voelen
  • Je bent minder snel moe

Ben je er klaar voor?

Ben jij in Dalen klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij je ook fitter en gezonder gaan voelen? Neem dan contact op met de personal trainer van FPTprogram door te bellen naar 06-46094235 of mailen naar info@survivalinsideout.nl. Breng vanuit Dalen eens een bezoekje en ga gezonder door het leven!