Personal trainer Emmen

Wil jij ook fitter worden? Ga dan de uitdaging aan!

Wil jij in Emmen met behulp van een personal trainer jouw doelen bereiken? Afvallen, fitter worden, jezelf uitdagen om net dat stukje verder te kunnen gaan? Dan is FPTprogram de plek waar je moet zijn! Ik, Fernando Leusmann, help jou graag in Emmen door middel van personal training met het behalen van jouw doelstellingen. Ik hoor graag wat jouw verwachtingen zijn en stem op basis daarvan een plan op maat met je af. Je kunt bij ons tevens small group training volgen, insanity, core training en we hebben onlangs de eerste indoor stormbaan of survivalbaan geopend! Ben jij er klaar voor? Ga de uitdaging aan!

FPTprogram trainingen in Emmen

Bij FPTprogram in Emmen kun je kiezen uit twee soorten trainingen: personal training en groepstrainingen. Bij mijn personal training stel ik als jouw personal trainer een op jou gericht plan van aanpak op. Daarbij krijg je een intensieve persoonlijke begeleiding en bekijken we hoe we jouw motivatie kunnen triggeren. Bij de groepstrainingen kun je kiezen uit insanity, small group training, core training, inside out (de 1e indoor stormbaan/survivalbaan in Emmen!) en outsanity, een bootcamptraining in de buitenlucht. Zowel heren als dames kunnen deelnemen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Tevens doen we regelmatig mee aan Obstacle Runs in de regio Emmen, om ons groepsgevoel te versterken!

Meer over mij als personal trainer in Emmen

Ik, Fernando Leusmann, ben al meer dan 20 jaar werkzaam als personal trainer in de fitness- en sportbranche. Ik heb bij verschillende sportcentra en verenigingen gewerkt en kennis gemaakt met diverse soorten trainingen. Door mijn passie voor sport heb ik ervoor gezorgd dat ik alle benodigde cursussen en opleidingen heb gevolgd. In Emmen ben je dus verzekerd van kwaliteit in personal training en groepstraining. Of je nu voor insanity, core training, small group training of de indoor stormbaan/survivalbaan gaat: motivatie en resultaat zijn voor mij belangrijk. Voor jou ook? Ga dan met mij aan de slag!

De speerpunten van FPTprogram

Kies je voor FPTprogram in Emmen, dan ben je verzekerd van:

  • Persoonlijk plan op maat
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Leuke, gemotiveerde groepen
  • Teamspirit!
  • Meedoen in je eigen tempo

Meer weten?

Wil jij meer weten over onze groepslessen of heb je interesse in een individueel plan op maat? Neem dan gerust contact op. Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden en tarieven van de trainingen. Je kunt FPTprogram in Emmen bereiken op telefoonnummer: 06-46094235 of door te mailen naar: info@survivalinsideout.nl.