Personal trainer Hoogeveen

Realiseer die gedroomde verandering!

Kun je in Hoogeveen wel wat hulp gebruiken bij het bewerkstelligen van de lichamelijke verandering waar je wellicht al langere tijd van droomt? FPTprogram biedt uitkomst! Ik, Fernando Leusmann, oprichter en eigenaar van FPTprogram, beschik over inmiddels twintig jaar ervaring als personal trainer en fitnessinstructeur. Gedurende die periode heb ik onder meer opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van krachttraining en cardiotraining. Dit betekent dat je onder meer bij mij terecht kunt voor core training en insanity. Ontdekken wat wij in Hoogeveen nog meer te bieden hebben? Lees dan snel verder.

Voor elke sportieve doelstelling in Hoogeveen

Bij FPTprogram kloppen mensen uit onder meer Hoogeveen aan die met ondersteuning van een personal trainer zeer uiteenlopende doelen willen bereiken. Afvallen bijvoorbeeld. Anderen willen juist spiermassa kweken of een betere conditie ontwikkelen. In al deze gevallen is personal training bij FPTprogram hoogst effectief. Dit omdat personal training bij FPTprogram daadwerkelijk maatwerk is. Ik stem het programma tot in detail af op jouw voorkeuren, en weet altijd de balans te vinden tussen haalbaarheid en uitdaging. Een mooi alternatief voor personal training is overigens small group training. Hierbij krijg je ook de persoonlijke aandacht van een personal trainer, maar krijg je er de gezelligheid van een kleine groep bij!

Van insanity tot indoor survivalbaan

Personal training en small group training zijn slechts twee van nog veel meer mogelijkheden. FPTprogram biedt bijvoorbeeld ook insanity aan. Bovendien heb ik de beschikking over een eigen indoor stormbaan/survivalbaan. Om deze te voltooien is een combinatie van techniek, kracht en conditie nodig. Met een groep van maximaal tien mensen wordt hierop getraind. En wat dacht je in Hoogeveen van OutSanity? Lekker elke week een uurtje in de buitenlucht sporten in de vorm van een bootcamp. Voor iedereen toegankelijk en leuk, ongeacht je huidige conditie!

Vijf redenen om in Hoogeveen voor FPTprogram te kiezen

FPTprogram staat ook in Hoogeveen voor kwaliteit, keuzemogelijkheden en toegankelijkheid. Kijk maar:

  • Personal training is bij FPTprogram ook echt maatwerk
  • Verschillende soorten (small) group training: bijvoorbeeld voor core training
  • De mogelijkheid om training te volgen op een indoor stormbaan of survivalbaan
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ook trainingen voor kinderen

Kom vanuit Hoogeveen in contact, jouw doelen zijn binnen handbereik!

Wil jij in Hoogeveen het roer radicaal omgooien en wil je daar de hulp van een personal trainer bij inschakelen? Of lijkt het je gewoon leuk om mee te doen aan core training, insanity of om in groepsverband een stormbaan te bedwingen? Neem dan eens contact op met 06-46094235 of info@survivalinsideout.nl. Ben jij in Hoogeveen klaar voor de uitdaging?