Over Fernando Leusmann

Al ca 20 jaar ben ik, Fernando Leusmann werkzaam in de fitness en sportbranche. Als fitnessinstructor, personaltrainer en ook als conditie- en hersteltrainer, bij verschillende sportcentra, sportverenigingen en een (fysio)therapeutisch centrum, heb ik zeer diverse sportmethoden gezien en toegepast. Gedurende deze tijd heb ik kennis gemaakt met diverse trainingen, zoals stabiliteittraining, balanstraining, conditie- en hersteltraining, core-training, krachttraining, fitnesstraining, cardiotraining, TRX-training, waarvoor ik de benodigde opleidingen en cursussen heb gevolgd. Voor mij zijn kwaliteit, persoonlijk, motivatie en resultaat zeer belangrijke speerpunten bij mijn werkwijze.

OutSanity

Drie jaar geleden ben ik, naast de personal trainingen, begonnen met groepstrainingen in de buitenlucht onder de naam OutSanity. Met de deelnemers van deze groepen doen we regelmatig mee met georganiseerde Obstakel Runs en Mud Runs. Dit geeft uitdaging, voldoening en versterkt het teamgevoel.

Inside Out

Door het meedoen aan Obstakel en Mud Runs is het idee bij mij ontstaan om een sportlocatie te creëren waar je indoor kunt trainen op een obstakel-/survivalbaan. Het idee is werkelijkheid geworden en op zaterdag 5 november 2016 heeft Inside Out, de 1e indoor obstakel-/survivalbaan in Emmen en omstreken, zijn deuren geopend. Binnen sporten met het gevoel van buiten !!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier

BEL ONS