Personal trainer

Fernando Leusmann personal trainer Waarom kies je voor een personal trainer?

Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders is en iedereen heeft andere gewoontes. Met een personal trainer train je op maat. Je kunt een algemene fitness training volgen of zelf aan de slag gaan in de sportschool. Maar waarom zou je niet kiezen voor een persoonlijke training, geheel afgestemd op jouw wensen, jouw lichaam en jouw doelen? Ik, Fernando Leusmann, ben eigenaar en trainer bij FPTprogram in Emmen. Onder intensieve begeleiding daag ik je uit om het beste uit jezelf te gaan halen. Motivatie en inzet is wat ik van je verwacht, waardoor je snel resultaten zult boeken.

Personal training van Fernando Leusmann

Mijn trainingen zijn dus zeer specifiek gericht op jouw persoonlijke behoeften. Ieder trainingsprogramma wordt afgestemd en op maat gemaakt voor elk individu. Bij de personal training maken we gebruik van verschillende materialen en toestellen. Als trainer geef ik een programma dat uit 5 lessen of meer bestaat, om zo het gewenste effect te behalen.

Ben je er klaar voor?!

Lees onderstaande vragen eens. Kun jij één of meerdere van onderstaande vragen beantwoorden met een ‘ja’? Dan is het personal trainingsprogramma van FPTprogram iets voor jou:

  • Wil jij fitter worden, afvallen of meer spieren opbouwen?
  • Wil jij samen met een trainer jouw doelen gaan bereiken?
  • Wil jij jezelf een gezondere levensstijl aanmeten?
  • Wil jij mentaal en fysiek sterker worden?
  • Wil jij zelfverzekerdheid uitstralen?

Maak nu een afspraak met Fernando van FPTprogram

Ik hoop dat je net zo enthousiast en gemotiveerd bent geworden als ik om samen aan de slag te gaan! Wil je meer weten over de mogelijkheden of de tarieven? Bel dan naar 06-46094235 of stuur een e-mail naar: info@survivalinsideout.nl. Als personal trainer help ik jou graag bij het bereiken van jouw doelen en wensen!

Fernando