Abonnementen

Voor Inside Out zijn er, naast de 10-rittenkaart of een losse les, twee verschillende abonnementen. Je kunt er voor kiezen om een abonnement te nemen voor één keer per week of voor twee keer per week.

Met een Inside Out abonnement, kun je overigens ook deelnemen aan OutSanity trainingen.

1x per week
€ 32,50/per maand
(ca € 7,50 per les)
Autom.incasso
2x per week
€ 42,50/per maand
(ca € 4,90 per les)
Autom.incasso

Abonnementen KIDS

Voor kinderen zijn er twee verschillende abonnementen. Je kunt er voor kiezen om een abonnement te nemen voor één keer per week of voor twee keer per week. 

1x per week
€ 17,50/per maand
(ca € 4,00 per les)
Autom.incasso
2x per week
€ 25,00/per maand
(ca € 2,90 per les)
Autom.incasso

Rittenkaart en losse (proef-)training

Kun je niet wekelijks trainen, dan is een 10-rittenkaart ideaal voor jou. Je kunt zelf bepalen hoe vaak en wanneer je deelneemt aan de trainingen. De 10-rittenkaart is 6 maanden geldig. Hierna zijn er geen verdere verplichtingen.

Wil jij eens eenmalig ervaren of een training van Inside Out iets voor jou is of wil jij iemand anders een Inside Out training laten meedoen en haar/hem daarom een losse (proef-)training cadeau geven, is het uiteraard mogelijk een losse (proef-)training aan te kopen. Een losse (proef-)training is na aankoop nog 2 maanden geldig. Hierna zijn er geen verdere verplichtingen.

10-rittenkaart
€ 100,00/per kaart
(€ 10,00 per les)
1 Losse (proef-)training
€ 15,00/per training
 

Losse (proef-)training KIDS

Wil jij eens eenmalig ervaren of een training van Inside Out iets voor jou is of wil jij een vriendje/vriendinnetje een Inside Out training laten meedoen en haar/hem daarom een losse (proef-)training kado geven, is het uiteraard mogelijk een losse (proef-)training aan te kopen. Een losse (proef-)training is na aankoop nog 2 maanden geldig. Hierna zijn er geen verdere verplichtingen. 

1 Losse (proef-)training
€ 7,50/per training

Bij zowel de abonnementen, rittenkaarten als een losse (proef-)training geldt, dat je je moet inschrijven op de Inside Out trainingen via het rooster op de Personal Trainer App

BEL ONS