Durf jij de uitdaging ook aan?

Inside Out is de eerste sport- en trainingslocatie in Emmen en omstreken, waar het mogelijk is om indoor te trainen op een obstakel-/survivalbaan. Het is een uitdaging om een obstakel parcours/survivalbaan te voltooien. Hiervoor is techniek uiterst belangrijk en daarnaast zijn uithoudingsvermogen en kracht onmisbaar. In kleine groepen van maximaal 10 personen wordt hierop getraind.
Tarieven
Bekijk hier de tarieven voor Inside Out

1e indoor obstakel-/survivalbaan in Emmen

Het unieke van Inside Out is de mogelijkheid om te trainen op een Indoor obstakel-/survivalbaan, waardoor aandacht besteed kan worden aan de specifieke technieken die nodig zijn voor de diverse klim- en hindernisonderdelen.

Naast het trainen op de indoor obstakel-/survivalbaan wordt er ook getraind met onder andere:

  • TRX, balans-/bosuballen en kettlebels
    Deze worden gebruikt bij trainingen met het doel om jouw rompspieren (=core) te versterken, zodat je lichaam meer kracht en flexibiliteit krijgt.
  • Plyo-boxen, olympische halters, battle ropes en air bikes
    Deze worden gebruikt voor trainingen met een hoge intensiteit (power) voor met name het creëren van meer spiermassa, het verbeteren van kracht, conditie en uithoudingsvermogen.

Door steeds nieuwe uitdagingen te bieden, onder andere door uitbreiding of wijzigingen van obstakels, houden we de trainingen leuk en afwisselend.

Om doelen te stellen en het teamgevoel te versterken doen we regelmatig mee aan obstakel-/survivalruns in de regio. Uiteraard is deelname hieraan vrijwillig.

Eveneens bieden we naast de reguliere trainingen ook zogenaamde "Challenge" trainingen aan. Dit zijn trainingen gericht op een bepaald doel en/of uitdaging. Bijvoorbeeld ter voorbereiding voor een specifieke aankomende Obstakel Run of Mud Run.

Kids

Voor kinderen vanaf ca. 10 tot en met 16 jaar bieden wij speciale KIDS trainingen. Veel kinderen vinden het spectaculair om over obstakels en hindernissen te klimmen en te klauteren en aan touwen te handen en te slingeren.
Net zoals bij volwassenen zien we ook bij de kinderen dat de obstakel- en survival runs populairder en ook serieuzer worden. Er worden steeds meer wedstrijden en competities georganiseerd. Bij voldoende interesse organiseren wij voor de kids een onderlinge "club" competitie. Wie houdt er niet van uitdaging ? Voor kinderen die serieus aan wedstrijden en competities willen gaan meedoen, bieden wij, bij voldoende interesse, speciale wedstrijdtrainingen aan.

BEL ONS